Huom! Kännyköissä ja tableteissa valikko on alinna.

KAJASTUS UUDISTUU

Kajastuslehti uudistuu parin viikon aikana. Uudet Kajastuksen sivut julkaistaan 2.3.2023. Nyt näkyvät muutokset ovat vasta esimakua ja niillä on vanhan Kajastuksen juttuja. Nauttikaa niistä odotellessa!

Sivut muuttuvat selkeämmiksi ja vanhentuneet jutut siirretään arkistoon. Ilmoitukset säilyvät omilla paikoillaan. Seuraa valikkoa!

Tervetuloa Kajastuksen avoimille, ilmaisille ja saavutettaville kotisivuille.  Täältä löytyvät mm. Mauri ja Mustis -sarjakuva, Näkövammaisten Kulttuuripalvelun kirjailijavierailut ja monet kulttuuria sisältävät jutut, jotka kertovat  näyttelyistä, elokuvista, kirjoista jne. Sivuja päivitetään säännöllisesti.

Kajastus on muuttunut vuoden alusta lähtien ilmaiseksi nettilehdeksi. Se ilmestyy neljästi vuodessa kuten ennenkin: maaliskuussa, kesäkuussa, syyskuussa ja joulukuussa. Sen lisäksi ajankohtaisia ja kiinnostavia juttuja julkaistaan näillä sivuilla muulloinkin. Paperilehti on jouduttu kustannussyistä lopettamaan. Niin on käynyt monille muillekin lehdille. Nautitaan näistä sivuista!

Digikajastus jatkaa kuten ennenkin vielä tämän vuoden eli pyrimme palvelemaan mahdollisimman hyvin tilaajiamme. Vuonna 2023 Digikajastus yhdistyy maksuttomaan Kajastukseen ja sen julkaiseminen loppuu.

In Memoriam -sivulla on Anne Huttusen muistokirjoitus Inkeri Kauppisesta, Timo Kuoppalan muistokirjoitus Tapio Äystöstä ja Teuvo Ruposen muistokirjoitus Annikki Peltosesta.

Muistoja-osiossa on Teuvo Ruposen kirjoittama perusteelliset selvitykset Sokeista torvensoittajista ja  Sokeiden lasten esiopetuksen kehitysvaiheista.

 

 

 

Sisällön jakaminen: