Kuvakoosteessa on Lämpiön aloituskuvia eri aihealueilta. On ystävänpäivää, jumppaa, infoa, matkailua, musiikkia ja työntekijöiden haastatteluihin johdattavia kuvia. Monista kuvista lähtee käyntiin video.

LÄMPIÖ TUO KULTTUURIA KOTIIN


Moninaisista syistä kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden äärelle ei aina ole helppo päästä. Konsertit ja teatterit ovat pitkän ja hankalan matkan takana tai yksikseen ei tule lähdettyä kiinnostavalta kuulostavaan juttuun. Viiden kaupungin rahoittamassa ja Vooler-yrityksen toteuttamassa Lämpiö-hankkeessa osallistumisen kynnystä madalletaan tuomalla tapahtumapalveluita kotiin. Palvelua voi käyttää yksin tai yhdessä muiden kanssa. Tällä hetkellä osallistuminen käy parhaiten tietokoneella tai tabletilla, mutta appisovelluskin on kevään korvalla tulossa.
Vuodenvaihteessa avautunut palvelu on suunnattu senioreille, mutta avoin kaikille. Monenlaisen kulttuuri-, liikunta- ja luontotarjonnan ohella Lämpiö antaa nimensä mukaisesti mahdollisuuden olla etänä paikalla siellä, missä tapahtuu jotakin itselle kiinnostavaa. Palveluista osa on maksuttomia, joistakin peritään pääsymaksu. Ilman kirjautumista kokee jo vaikka mitä. Katso itse: www.lämpiö.fi
Lämpiö.fi -sivut sopivat käytettäviksi paitsi kotosalla myös vaikkapa palvelukeskusten päivätoiminnassa. Portaali on selkeä ja helposti käytettävä. Sivujen saavutettavuuteen on alusta alkaen panostettu. Näkövammaisten Kulttuuripalvelu on ollut mukana kehitystyötä kommentoivassa asiakasraadissa.

Teksti: Timo Kuoppala

 

Sisällön jakaminen: